resim
Erden Timur
Görev:As Başkan
Takım:Galatasaray
Yaş:42
Uyruk:Türkiye
  • 560
    2016 yılındaki forma göğüs sponsorluğunda ilk kez gördüm kendisini. daha sonrasında, gelmelerini ne kadar istemesem de, emre akbaba ve falcao transferlerinde de maddi destek verdiği söylendi. geçen sene hem stadyumun isim hakkını aldı hem de erkek basketbol şubesinin isim sponsoru oldu ve yapılanmasında büyük katkıları oldu*. şu an dursun özbek yönetiminin en kritik kişisi.

    kendisi basketbolda turgay zeytingöz ve kerem tunçeri gibi işi bilen insanları getirdi. ek olarak burak elmas yönetiminde erkek basketboldan sorumlu olan liseden arkadaşı barış nane de gayet iyi bir yöneticiydi. kadın basketbol takımımız bütçe onaylanmadığı için transfer yapamıyorken, erkek takımı tüm maliyeti erden timur'un karşıladığı isaiah canaan transferi ile ligde iddialı duruma gelmişti. erkek basketbolda altyapının gelişmesi için nef basketbol takımını kurdu, başına da fikret doğan gibi birisini getirdi. bu takım şu an tb2l'de mücadele ediyor, bizim bgl oyuncularımız da süre alıyor.

    yukarıda yazan şeyleri yaparken diğer kişiler gibi* göz önünde olmaya da çalışmadı. insan sarrafı değilim ama galatasaray'dan nemalanmaya çalışacak biri gibi gelmiyor bana. bütün bu olumlu olaylara rağmen kendisinin referandumda evet demesini de sindiremiyorum. olur da bir gün galatasaray'dan pay kapmaya çalışırsa, galatasaray'ın hakkının yenmesine göz yumduğu bir olay olursa o zaman da karşısında dururuz. siyasi yapılar, futbolcular, yöneticiler gelir geçer. galatasaray'ın derdini kendi derdi gibi gördüğü sürece desteklerim.
App Store'dan indirin Google Play'den alın