resim
Emre Akbaba
Takım:Eyüpspor
Mevki:On Numara
Yaş:31
Boy:1.80
Uyruk:Türkiye
  • 5223
    maalesef sakatlıkları yüzünden hiç bir zaman %100’ünü veremeyen futbolcumuz.

    sakatlıktan döndükten sonra oynadığı futbolu bende beğenmiyordum. fakat emre’nin geçirdiği sakatlıklar öyle basit değildi malumunuz. hem de 2 defa. antrenman maçlarında kendisini izlerken başıma gelen bir olayı hatırladım.

    amatör olarak dağ bisikleti sporu yapıyordum. senelerdir sürerim. sürekli antrenman yaptığım bir yer vardı. artık orada o kadar antrenman yapıyordum ki hani nerede hangi taş var nerede bir eğim çukur var gözüm kapalı biliyordum. yine aynı yerde antrenman yaparken kötü bir kaza yaptım. yaklaşık 1-1.5 ay bisiklet sürmedim. sonra ilk defa sürmek istediğimde ise elim ayağım titriyordu. en basitinden normal sürüşü bile yapamıyordum. vücudum yapmaya hazır, gözüm kapalı bile yaptığım hareketleri bir anda yapamıyordum. vücudum istemsizce kaskatı kesiliyordu yapmak istediğim zaman.

    emre'nin o bizim eleştirdiğimiz sakatlıktan sonraki tutuk durgun oyunu maalesef kendi elinde olmadığını düşünüyorum. vücudu ne kadar hazır gibi gözükse de beyin bir anda kitleniyor. hani basit bir eşik gibi gözükse de aslında aşılması bir o kadar zor. rize'de yaşadığı sakatlıktan sonra pandemi öncesinde ki o oyunu gayet iyiydi.

    kendisi hazırlık maçlarında gözükene göre konuşmak gerekirse takımda en hazır oyunculardan biri. hani bu transferler olmasa ilk 11'e gözünüz kapalı yazabileceğiniz bir oyuncu görüntüsü veriyor. ki bence şu anda ilk 11'de düşünülmese bile en iyi yedek oyuncumuz diyebilirim.

    kendisini asıl mevkisinde kullanamadık. sol kanat denedik sağ kanat denedik. sol iç denedik merkez orta saha denedik ama hiç bir zaman kendi mevkisinde kullanamadık. tabii sakatlığının da çok büyük etkisi var.

    inşallah çok kral bir dönüşle tekrardan ''diri bir emre akbabamız olur'' *
App Store'dan indirin Google Play'den alın