resim
Abdülkerim Bardakcı
Takım:Galatasaray
Mevki:Stoper
Yaş:30
Boy:1.85
Uyruk:Türkiye
  • 425
    tek sezonluk performans yaftasını kesinlikle hak etmeyen futbolcu.

    4 sezon önce süper lige sezon öncesi beklentilerin aksine sürpriz şekilde şampiyon çıkan denizlispor'un en önemli isimlerindendi. 3 sezon önce yine tff 1. ligde play off mücadelesini son haftada kaybeden altay'da harika bir sezon geçirdi. 2 sezon önce ilk kez düzenli oynamaya başladığı süper lig'de konyaspor'la neredeyse tüm maçlarda 11 başladı. geçen sezon da yine konyaspor'da milli takımın belki de en güçlü mevkisinde oynamasına rağmen havuza girebilecek bir performansla oynadı.

    konya'daki 2 sezonunu süper lig takip edenler az çok bilir ancak denizli'li ve tff 1. ligi de takip eden bir yazar olarak net olarak söyleyebilirim ki galatasaray'a gelmesinin sebebi tek sezonluk performansı değildir. evet, 23 yaşından sonra bu şekilde yükselmesi ideal bir oyuncu gelişim hikayesi değildir fakat bunun tek suçlusu abdulkerim değil diye düşünüyorum.

    yaşı 2-3 yaş daha genç olsa çok daha ideal bir kariyer, beğenilen bir transfer olabilirdi. o senaryoda da abdulkerim bizi tercih etmeden avrupa da yapabilirdi.

    taraftarımızın her puan kaybında diğer hiçbir takımda olmayan şiddetli baskısının altında sağ kalırsa bence harika transfer ve sınır oldukça 11'de, sınır kalkarsa rotasyonda kıymetli bir parça.
App Store'dan indirin Google Play'den alın