resim
Abdülkerim Bardakcı
Takım:Galatasaray
Mevki:Stoper
Yaş:29
Boy:1.85
Uyruk:Türkiye
  • 417
    yeni sezon öncesi transferler heyecan yarattı. kağıt kalemler alındı kadrolar kuruldu. kale neyse. sağ beke dubois yazıldı keyifler yerinde. yanına nelsson, mis. sol bek patrick van aanholt, pva yazılıp geçildi, idare eder. orta saha torreira-oliviera, of orgasm. önlerinde 3 süper bücür. kerem-mertens-yunus. ikisi genç biri usta. ileride de tam bir forvet var: seferovic.

    ama bir dakika... biraz geriye saralım. o da ne, sol stoperde kavruk bir adam. nargile kafede gördüğümüz tiplere benziyor. türk, yani senin benim gibi biri. yaşı da genç değil, bu yaşına kadar bizim dandik ligde kalmış. ismine bakıyoruz: abdulkerim bardakcı. ıyy. şaka mı bu? bu adam mı olacak şampiyon kadromuzda... öncesinde marcos do nascimento teixeira vardı orada kendinize gelin! dehşete düşülüyor ve hemen gözler üzerinde oluyor. "görelim bakalım seni abdulkerim bardakçı. bu takımın seviyesinin altında olduğun eninde sonunda belli olacak ve büyük bir keyifle senin yerine de içimize sinen birini getireceğiz."

    belli galatasaray taraftarı bazı oyunculara alerji besliyor. tipinden, isminden, arka planından... adama daha iki dakika forma giymeden takıyor. bu oyuncunun iyi günleri olsa da onları şans eseri görüyor, elbet bir gün bir şekilde o oyuncunun meşhur "çöp"e dönüşeceği anı bekliyor. ve beklemekle kalmıyor en ufak hatasında oyuncuyu darlayarak bu "çöp"e dönüşme sürecinde de aktif rol alıyor.

    türkiye altyapısından çıkan, onlarca zorluğa rağmen bir şekilde verim alabileceğin adamlar, bu kendilerine alerji besleyen tayfa yüzünden yavaş yavaş psikolojik savaşı kaybediyor ve sonunda istenen kıvama geliyor. bir iki sene içinde artık o da kadroda görüldüğü an hocaya sövmenize sebep olacak bir kangren oluyor ve takımdan gönderilmesi şenliklerle kutlanıyor.

    abdulkerim bardakçı bu takımda başarılı olmasını istediğim isimlerin içinde değil başında şu an. alerjili, kompleksli, izlemediği oyuncu hakkında rahat rahat olumsuzluk saçan habis taraftarın yanılmasını her şeyden çok istiyorum ama maalesef bu çocukların işi çok zor.

    her maç iyi olmalısın abdulkerim, sürekli formda olmalısın. aksi halde sana alerjisi olanlar ilk hatada saldırıya başlayacak ve sen o kutsal "çöp" mertebesine ulaşana kadar durmayacaklar. sıfır tolerans. kusura bakma ama sen de abdulkerim bardakcı olmasaydın.

    kendisinden çok ümitliydim, ligin en iyi stoperlerinden birisi hala. neredeyse 10 entry yazdım başlığına ama bizdeki taraftar profili yüzünden artık başarılı ve kalıcı olmasına dair ümitlerimin azaldığı bir oyuncu oldu. seneye yabancı sınırı da kalkar, taraftarımız kağıda yazarken tadını kaçırmayacak bir yabancı oyuncu bulup mutlu olur muhtemelen.
App Store'dan indirin Google Play'den alın