• 1490
    transferdan bağımsız bir konu var; kendileri seçildikten çok kısa bir süre sonra bir federasyon kuruldu ve bu federasyonda biz de söz sahibiyiz, bir yüzdemiz ağırlığımız var. üstelik bu federasyona galatasaray düşmanlığı ile bilinen bazı isimlerin aldırılmadığı gibi nihat özdemir federasyonunun bir şekilde sindirdiğiburak elmas'ın girmesine de mani olunarak yerine eski yöneticimiz yusuf günay eklendi.

    bir önceki yönetimi eleştirmemin en ama en önemli sebebi nihat özdemir federasyonu idi. dönemlerinde kurulan o federasyona galatasaraylı birilerini sokmak, söz sahibi olmak için hiç bir girişim yapmadılar, federasyonun hiç bir binasında tek bir galatasaraylı bile yoktu ve bu durum rakiplerimizin bizi dışlayarak bizim aleyhimizde bir takım kararlar aldırmasına sebep oldu. evet bu ülkede futbol federasyon başkanı saraydan atanır, seçim formalitedir ama yönetimini de altındaki kurulları da sen
    camianın ağırlığını kullanarak seçebilirsin. bunu da dursun özbek yönetimi taraftarımıza doğru bir şekilde gösterdiğini düşünüyorum. nihat özdemir federasyonu dönemi galatasaray için bir fetret dönemiydi. tarihin en iyi kadrosunu da kursa şampiyon yapılmayacağı bir dönemdi. çok şükür geride kaldı.
App Store'dan indirin Google Play'den alın