resim
Cristiano Ronaldo dos Santos Aveiro
Takım:Al-Nassr
Mevki:Santrfor
Yaş:39
Boy:1.88
Uyruk:Portekiz
  • 3080
    manchester united kulübünden yılda 30m € kazancı olan futbolcu. vergiler hariç net kazancı 15m €. gerçi şu aşamada herhangi bir futbol kulübünden kazandığı paranın çok bir önemi yok. sadece sponsorluk ve reklam gelirlerinden yıllık kazancı zaten 70m €'nun üzerinde.

    bizim ayarımızda bir kulübe transfer olacaksa bu parayla ilgili olmayacaktır, yeni bir meydan okuma, yeni bir macera için yapacaktır bunu. ve bu macerayı bizimle yaşaması için hiç bir sebep yok. yapmak istese gider sporting'de, futbola başladığı yerde kendi ülkesinde daha rahat şartlarda yapar, bunu da şampiyonlar liginde oynayarak yapar üstelik. para kazanmak istese arap yarımadasına gider senelik 40-50m €'luk kontratlar alabilir. veya manchester united'da kalacağım da diyebilir. gelmesi için hiç bir sebep yok.

    2013 yılındaki gibi avrupa'da popüler olan, sneijder ve drogba gibi yıldızların oynadığı, şampiyonlar ligi'nde sürpriz yapabilme ihtimali olan bir takım olsaydık belki ikna edilebilirdi.

    transfer ihtimalini konuşmamız bile saçma ya ne anlatıyorum ben. aşırı absürt olaylara konu olan futbolcu. 40 yaşından önce buralara düşme ihtimali yok, hatta 40 yaşından sonra da yok. türkiye gibi bir ülkede yaşamaya bu adamı ikna edemezsin, tek yolu para olur, adamın da paraya ihtiyacı yok, bizim vereceğimiz paranın çok daha fazlasını da zaten başka yerlerde kazanabilir.

    ben bir sene daha manchester united'da kalacağını, sonra 2 sezonluk sporting macerası sonrası mls yapmasını bekliyorum, gider orada hem topunu oynar rahat rahat, hem de amerika'da yaşar.
App Store'dan indirin Google Play'den alın