resim
Dries Mertens
Takım:Galatasaray
Mevki:Forvet Arkası
Yaş:37
Boy:1.69
Uyruk:Belçika
  • 120
    oyuncunun son durumuna baktığımızda juventus fc'den 5m euro'luk kontrat teklifi almış ancak rekabetten ötürü ve muhtemelen brüt teklif olduğu için reddetmiş bir yapıdadır.

    asıl konu aslında tek yıl yapılacak kontrat tabi ki çok iyi olur ancak bu sezon yüksek performansla vereceklerini düşünürsek 2 yıllık kontrat riskine değer mi bunu gözlemlemeliyiz bana kalırsa değer ancak o konuda şerh koymak gerekirse kontratının ikinci yılı en az yarıya yarıya düşmeli.

    transferi söz konusu olduğunda hızının ve kondisyonunun biraz kaybetmesinden endişelenmemeli çünkü başta bitiricilik, top kontrolü, vizyonu, tekniği, fırsat yaratması bakımından prime işler yapacaktır. çift hanelerde asist/gol katkısı vereceğini düşünüyorum. kanatlarla ve forvetteki isimle oldukça uyum gösterecektir.

    ikinci sezonda ne katkı verir bilemiyorum ve bu durum tamamiyle oyuncunun kendini odaklaması ve fiziğine bakmasıyla alakalı olacaktır ancak ilk yıl bu konuda bir korkum yoktur. sağlık açısından bir sorunu olmadığı takdirde ki bu her oyuncu için geçerli kendisini izlemek büyük keyif olacaktır.

    okan buruk evander tarzı orta sahadan vazgeçip mertens/gulbrandsen dönemi gibi kafasında istediği kurgu aşağıdaki gibi gözüküyor.

    muslera
    dubois nelsson abdülkerim aanholt
    yunus oliviera torreira kerem
    mertens seferovic
App Store'dan indirin Google Play'den alın