resim
Dries Mertens
Takım:Galatasaray
Mevki:Forvet Arkası
Yaş:37
Boy:1.69
Uyruk:Belçika
  • 111
    --- alıntı ---

    "mertens %99 galatasaray'da. zaten anlaştılar. sadece bugün veya yarın atılacak imza eksik."

    @jolandafiore

    --- alıntı ---

    https://twitter.com/...kB73l9-FibQHp_2LoQYg

    edit: anlaşma şartlarına bağlı olarak yaşına rağmen olumlu bulabileceğim bir transfer. eğer bir yıllık sözleşme ve maksimum 3,5m € maaş ile geliyorsa iyi bir transfer olabilir bizim için.

    geçtiğimiz sezon napoli formasıyla serie a, uefa avrupa ligi ve italya kupasında toplamda 37 maçta 13 gol 2 asistlik katkı vermiş, 1736 dakika süre almış. sadece ligin ilk haftalarında bir omuz sakatlığı yaşamış, onun dışında herhangi bir sakatlık yaşamamış. serie a'da fark yaratan adam burada şampiyonluğa direkt etki edebilir. önemli olan anlaşmanın tek yıllık olması.

    galatasaray muhabirleri tarafından da forvet transferi olarak istendiği söyleniyordu. eğer gerçekleşirse gomis ile yollar ayrılacak demektir. seferovic-mertens-ali akman forvet hattı bence süper lig için üst düzey bir forvet hattıdır.

    edit: bu ablamızdan sonra nicolo schira da haberi girdi.

    --- alıntı ---

    dries #mertens is getting closer and closer to #galatasaray as a free agent. talks in progress to close the agreement for a contract until 2024. #transfers

    --- alıntı ---

    https://twitter.com/...kB73l9-FibQHp_2LoQYg

    edit: nevzat da haberi girmiş.

    --- alıntı ---

    nevzat dindar: “galatasaray, dries mertens ile 1+1 yıllık sözleşme imzaladı. galatasaray şampiyon olursa mertens’in sözleşmesi uzayacak.” (@skorerrcom)

    --- alıntı ---

    https://twitter.com/...kB73l9-FibQHp_2LoQYg
App Store'dan indirin Google Play'den alın