resim
Fredrik Midtsjø
Takım:Eyüpspor
Mevki:Merkez Orta Saha
Yaş:31
Boy:1.76
Uyruk:Norveç
  • 365
    gelmeden önce hepimiz kendisini sorguladık, çünkü gueye, carvalho, florian g. gibi marka isimler yazıldı, söylendi beklenti yükseldi. ama, şunu da görmek lazım az alkmaar takımının en önemli parçalarından biriydi fredrik. okan buruk aslında güzel özetledi kendisini hem pozisyonun gerektirdiği tempoya sahip, hem de ayakları düzgün. hollanda liginde pas yüzdesinde ilk sıralarda, sahipsiz top kazanmada ilk sıralarda, genel top kazanmada ilk sıralarda. ayrıca oyunun temposunu belirlemede başarılı. az taraftarı bayağı tutuyor kendisini hatta az takımı da bırakmak istemiyor oyuncuyu fakat okan buruk bayağı ısrarcı olmuş. zaten 3.5 milyon avro gibi sözleşmesinin son senesinde olmasına rağmen yüksek bir rakamla alınmasının sebebi de hem az'nin tutmak istemesi, hem de buruk'un kendisine olan güveniydi.

    fredrik ve sergio ikili merkez oynayabilir, 4-2-3-1 veya 4-4-2'yi kaldırabilir. ayrıca yedek kalmayı da sorun edecek bir karakteri yok diyorlar. yani olur da eğer bir ekstra 6 numara alınırsa, zaman zaman benchten gelerek de oynayabilir fredrik.

    hem taktiksel anlamda, hem de çeşitli formasyonları kullanabilme olanağı sunması anlamında ben kendisinin okan buruk'un elini rahatlatacak ve bir oyuncu olduğunu düşünüyorum. galatasaray kariyerinin başarılarla dolu olması dileğiyle...
App Store'dan indirin Google Play'den alın