resim
Sacha Boey
Takım:Bayern Münih
Mevki:Sağ Bek
Yaş:23
Boy:1.78
Uyruk:Fransa
  • 923
    son çıkan haberlere göre ruhani arayışlara girmiş oyuncumuz. bir ay önce kendisi hakkında yazdıklarımla beni haklı çıkardığı için kendisine teşekkür ederim. hadi oğlum şimdi sahaya, takımda sağ bek kalmadı.

    --- alıntı ---

    kendisinden umudum çoktu ama mental olarak çözemediği bazı şeyler olduğunu düşünüyorum. özellikle son zamanlarda sosyal medya paylaşımları garip ve anlamını çözemiyorum. misal, profilinde arapça;"elhamdülillah " yazıyor ama story atarken elde bira ile poz veriyor. kadro dışı kalıyor, arkasında fatih hoca ile story paylaşıyor.

    yaz başında çocukluğundan beri onla beraber olan "classico sports" ile yollarını ayırdı. her futbolcu menajer değiştirebilir ama classico'dan ayrılmak biraz mantıksız geldi. özellikle fransa'ya dönmeye çalılıyorsun ama " rogon " gibi firma ile çalışmak istiyorsun, onlarda fransa da öyle deli bir network olayları yok. hani fransa'ya dönmek istiyorsun fransız menajerinle niye ayrıldın?.

    kafayı toparlasa fizik ve hız olarak fena bir bek değil. yaşı halen genç ama ne yaşadığını bilemiyoruz. gitmek istiyor diye haber çıkıyor, bonservisimi verin diyor. ulan 1 sene önce geldiğin kulüp seni niye bedava yollasın..

    ne kadar deli,manyak var bizim kulübe gelir zaten..

    --- alıntı ---
App Store'dan indirin Google Play'den alın