resim
Miguel Ángel Almirón Rejala
Takım:Newcastle
Mevki:Sağ Kanat
Yaş:30
Boy:1.74
Uyruk:Paraguay
  • 13
    şubat 1994 doğumlu, paraguay milli takımının solak kaptanı. esas mevkisi ofansif orta saha olmasına rağmen, sağ ve sol kanat da oynayabiliyor. geçen sezon newcastle united kendisini ikincil pozisyonu olan sağda kullandı genelde. ancak, miili takımda hep forvet arkası oynuyor.

    ben haziran 2022'de oynadığı paraguay - güney kore maçını izledim, çok iyi oynadı o maç, iki de gol attı. transfer söylentisini ilk defa burada okudum, umarım doğrudur; galatasaray'ın ilgisi varsa çok doğru adres. bayağı kaliteli bir oyuncu çünkü. zamanında real madrid kendisiyle ilgileniyordu https://as.com/...61632122_596366.html

    en önemli özelliği çok hızlı, bileklerine hakim ve yetenekli olmasına rağmen bencil değil, takım oyununa katkısı büyük. almiron'un hücum paketi ve oynayabildiği pozisyonlar tam da galatasaray'ın ihtiyacı olan cinsten. haris'in arkasında ikinci forvet gibi oynayabilir, ya da kerem oyundan çıksa sola geçer, yunus çıksa sağa geçer; veyahut maç içinde bile bu üçlü sürekli yer değiştirip rakibin kafasını karıştırabilir yani hücuma büyük çeşitlilik ve derinlik katar, joker olur.
App Store'dan indirin Google Play'den alın