resim
Victor Enok Nelsson
Takım:Galatasaray
Mevki:Stoper
Yaş:25
Boy:1.85
Uyruk:Danimarka
  • 1012
    takıma aidiyet duygusu ve çalışma etiği yüksek, kaptanlık özellikleri taşıyan, danimarkalı milli sağ stoper..

    ben oyuncuyu çok tutuyorum fakat abdülkerimle beraber aynı tip, 2 pozisyon alan stoper olmaları sıkıntı.
    bir hamleli, bir pozisyon alan tandem ikilisi ideal. abdülkerim oyuncu olarak uluslararası ölçekte kendisinden geride ise de , hem geçen yıl istatistiği, hem de yerli olması , dolayısı ile orta sahada yabancı sayısının artırılması olarak daha pratik avantajları var.

    nelsson ile ilgili bir tasarufta bulunulacaksa ilk yapılacak şey , cenk ergünü tamamen işin dışında bırakmaktır.
    esas işi menajerlik olan, bu kadar sevilmeyen, muhabirlerle çok içli dışlı, manipülatif olduğu iddia edilen ve enkaz kontratlarıyla ünlü bu profesyoneli devre dışı bırakmak, öncelikli iştir... gitsin tüm çimlerin boyunu ölçsün, fayansları saysın, kahvaltıların kalorisini hesaplasın vs ama transferden ve oyuncularla münasebetten uzak tutulsun.

    taş yerinde ağırdır, nelssonda marcao'nun yanında değerlidir. nelsson'un fiyatı, avrupaya 20-23 iken sevilla'ya 25-30'dur çünkü marcao'yu tamamlar kendisi. şansımıza nelsson'da , daha dirayetli ve düzgün bir oyuncu, gitmek için oynamamazlık etmez. nelsson ve galatasaray beraber doğru strateji uygularsa, hem bonservisi , hemde yıllık ücreti yüksek olur. marcao'yu aldıktan sonra sevilla bu tuzağa girmiştir. iyi başka stoper alsa bile tandem uyumunu yakalamak zordur, garanti değildir ve uzun sürer.
    bunun için dirayetli ve sabırlı yönetici lazım.
    erden timur bu işe kimseyi karıştırmasın.

    ekleme: cenk ergün, monchi'nin yakın dostuymuş. hiç şaşmaz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın