• 407
    yine durduk yere yangina cevirilen donem. oncelikle gecen seneye gore oldukca iyi durumdayiz. ulkenin ve kulubun ekonomik sartlarini gozonune aldigimizda oldukca iyi dememiz bile mumkun. ılk 11 leri gecen sene ile karsilastirirsak.

    muslera - muslera
    dubois - boey (+)
    van aanholt - van aanholt
    abdulkerim - marcao (-)
    nelsson - nelsson
    midstjo - taylan (+)
    akbaba - cicaldau (+)
    sergio - berkan (+)
    yunus - feghouli (+)
    kerem - kerem
    seferovic - mohamed (+)

    kagit uzerinde 6 bolgede iyilestirme yapmisiz. bu iyilestirmelerden en az 5 tanesi taraftari tatmin edecek duzeyde. acikcasi uzun zamandir bu kadar cok ilk 11 iyilestirmesi yapilan bir donem hatirlamiyorum. ustelik acik konusmak lazim, gecen sene fatih hoca gonderilene kadar herkesin soyledigi sey bu takima bir tek gedson u alsak her seyin gulluk gulistanlik olacagiydi. oncelikle bu isin oyle olmadigi ortaya ciktigi gibi gerekli iyilestirmeler de yapildi. her ne kadar dursun ozbek'ten haz etmesem bile kendisinin ve yonetiminin bu konuda iyi is cikardigini soylemek lazim ki zaten calismalar daha devam ediyor. muhtemelen ilk 11 icin 1 veya 2 isim daha gelecek.

    yedeklere baktimiz zaman ise yine sartlarin iyilestigini soyleyebiliriz.

    okan - ısmail (+)
    luyindama - alpaslan (+)
    emin - semih (+)
    kazimcan - omer (+)
    taylan - aytac (+)
    berkan - assuncao (+)

    yedeklerde kalite kaybinin yasandigi yer olarak belki morutan ve halil sayilabilinir ama yine buralara da takviye yapilmasi olasi gorunuyor.

    bu donemden edilebilenecek en buyuk sikayet galatasaray'in en buyuk eksikligi olan 6 numaranin hala alinmamis olmasi gibi. ama bu bolge icin cok iyi isimlere gidecegiz dedikleri gunden beri bu isin transferin son gunlerine kalacagi belli olmustu. o yuzden niye bitmedi diye elestirmek de anlamsiz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın