resim
Lucas Sebastián Torreira di Pascua
Takım:Galatasaray
Mevki:Ön Libero
Yaş:28
Boy:1.66
Uyruk:Uruguay
  • 291
    tüm süreçten anlaşılan hem lucas ile hem de arsenal ile anlaştık ama torreira şu an bizi cepte tutuyor. çok doğal olarak türkiye durağından önce beş büyük ligten özellikle italya liginden teklif bekliyor. ihtimaller dahilinde roma vardı fakat mourinho tercihini wijnaldumdan yana kullandı. sampdoria ise biraz elma şekerine özenen gariban çocuklar gibi yaptıkları teklif lucasın mazot parasına yetmeyecek düzeyde. bugün ise gattuso etkisiyle valencia ismini duyduk ama onlarda juveden arthuru çekecek gibi duruyor.

    sonuç olarak bu transfere son 24-48 saat arası bir süreç verilecek. lucas eğer istediği teklifi alamazsa uçağa atlayıp gelecektir. bizi kariyerinde biraz gerileme olarak görse de havaalanında göreceği ilgiden sonra tüm fikirleri değişecektir, hele bir de sami yende ki ilk maça bir 11 başlasın tüm fikirlerinden arınır.

    umarım maliyetinden dolayı son dakikalarda farklı bir talibi çıkmaz. talibinin nasıl çıkmadığına da hala inanmıyorum ama bunda en büyük etken cuma günü ligler başlayacak ve büyük takımlar çoktan kadrolarını tamamladı. özellikle 6 gibi çok önemli mevkilerde beş büyük ligten kafa takımların kontenjanları çoktan dolu. lucas rotasyon olacak adam da değildir.

    biraz daha sabır..
App Store'dan indirin Google Play'den alın