resim
Dries Mertens
Takım:Galatasaray
Mevki:Forvet Arkası
Yaş:37
Boy:1.69
Uyruk:Belçika
  • 105
    eğer 10 numara mevkisine sağlam potansiyelli bir genç bulamıyorsak alınabilir bir futbolcudur bence orda oynar ancak burda çok fazla dikkat edilmesi gereken durum var.

    ilki takım içindeki maaş dengesi. bizden ne kadar istiyor bilmiyorum ama takımın maaş ortalaması ve kulübün maddi durumu ortadayken 3.5 milyon euro falan verilmemesi gereken paralar.

    ancak bu parayı veriyorsanız da bu oyuncunun 2 yıl sakatlanmadan üst düzey katkı vermesi gerekir ki bunu da kimse garanti edemez.

    yetenek güncel fizik durumunu göz önüne aldığımda yıllarca italyada oynamış bu abimizin ligde sıkıntı çekmeyeceğini yıldız performansını verebileceğini düşünüyorum.

    ancak dediğim gibi bu riski ve maliyeti göze alacaksanız mutlaka kendisi yerine koşacak tempo yapacak adamlara ihtiyaç var. bunu seferovic kerem ve yunus rahatlıkla karşılar diye düşünüyorum.

    bütün bunları göze alınca karşımızda yine de riskli bir transfer kalıyor bu riskli kararı verecek de teknik ekip olmalı. transfer olursa destekler ve iyi performans göstermesini umut ederim bunu yapacak yeteneği ve hala fizik kalitesi var ancak transfer olmazsa neden olmadı demem. yerine daha genç ve ilerde maliyetini çıkarabilecek bir oyuncu varsa ona yönelmek daha doğru olabilir.

    belçikalı süper bücür.
App Store'dan indirin Google Play'den alın