• 17
    2022 macaristan gp'nin startinda ve yaris icinde yaptiklarini izlerken sinirden koltugu kemirecektim, fernando alonso bu yaristan sonra operler ben gidiyorum demisse de sasirmam.

    berbat bir takim arkadasiydi ezelden beri ama bu sene bambaska seviyeye cikti. sene basindan beri kendini alonso ile es, hatta ustun gormeye calisip yarislarda eger alonso'ya yakinsa temposunu ona gore ayarlayip, gerekirse yarisini pic ederek alonso'nun onunde bitirmek icin elinden geleni yapiyor. boyle bir salakliga izin vererek alpine basina gelen her seyi hakediyor acikcasi.

    90'larin basindan beri berbat pilotlar gordum. ocon kotu bir pilot degil. ama gordugum en kotu takim arkadasi. perez'le de sacma sapan islere karismisti ama o zaman force india'daydi sesi cok cikmiyordu. simdi fransiz takiminda, mekanin sahibi gibi takiliyor. haliyle oscar piastiri de bu kaosun icinde olmak istemeyecekti, istemedi de.

    yaptigi en kompleksli islerden biri de, verstappen'den tur yedigi bir yarista, yarisin son turunda max'i sikistirarak turunu geri almakti. max'in lastikleri eski ve yarisi risksiz bitirmek icin lastikleri koruyarak gidiyordu. bu ahmak herif yarisi kazanmak uzere olan adamin gormedigi yerden atak yaparak turunu geri almaya calisti. az kalsin max'e kaza yaptiriyordu. yaris sonrasi max ustune yurudugunde de bir sey bilmiyormus, bir sey yapmamis gibi bos bos bakislar atiyordu.

    yatsin kalksin aldigi tek yaris galibiyeti icin alonso'ya dua etsin, hayati boyunca bir daha goremeyecek. alpine illa fransiz pilot istiyorsa gasly'yi bunyesine katsin, adam en azindan durust savasiyor.
App Store'dan indirin Google Play'den alın