resim
Ceyhun Kazancı
Görev:Genel Müdür
Takım:-
Yaş:45
Uyruk:Türkiye
  • 15
    kendisinden transfer çalımı yediğimiz eski passolig elemanı, beşiktaş sportif direktörü.

    şaka gibi ama gerçek, benfica'nın oynatmadığı ve bizden başka kimsenin istemediği gedson diye bir çocuğun peşinden koşup, takıntılı sevgililer gibi instagram beğenilerinde dolaşıp alamadıktan sonra da topçuyu ceyhun kazancı diye birisine kaptırdık... çok komik olay değil miydi şu? beşiktaş'a futbolcu kaptırmanın garabetini geçtim, eski galatasaray liseli ceyhun'a sınıf arkadaşından yoklama çektirmişiz. o da ilgilenmiyoruz demiş... ertesi gün rize'yle operasyon tabii.

    bunlar şu yüzden aklıma geldi, eşref hamamcıoğlu güzellemeleri yapıldığında ödüm patlıyordu, genel kurul az daha o hataya düşecekti ama son sandıklarda çok şükür uçurumdan döndük. eşref hamamcıoğlu gibi hamasetten başka hiçbir şey vaat etmeyen, hem cebinde akrep olup hem de "derin" takılan kitleyi memnun etme dışında işlevi olmayacak başkan adayı az daha geliyordu.

    o başkan adayı emin olun burak elmas'tan çok da farklı olmayacaktı. biz az daha ceyhun kazancı'lardan, beşiktaş'tan falan çalım yiyen "hasta adam" olacaktık. o yüzden sürekli eleştirilen mevcut yönetimin en azından bazı noktalarda hakkını verelim.
App Store'dan indirin Google Play'den alın