resim
Léo Michel Joseph Claude Dubois
Takım:Başakşehir
Mevki:Sağ Bek
Yaş:29
Boy:1.78
Uyruk:Fransa
  • 176
    --- alıntı ---

    leo dubois’nın sponsorumuz bahçelievler medical park hastanesi’nde bugün yapılan mr incelemesinde 2. derece zorlanma ve yırtık tespit edilmiştir. oyuncumuzun tedavisine başlanmıştır.

    --- alıntı ---

    senaryo 1: muallakta bırakılmış bir ifade olsa da eğer 2. derece zorlanma + 2. derece yırtık ise 4-5 haftada dönüşü gerçekleşir diye düşünüyorum. herhangi bir ödemden ve çevre doku zararından bahsedilmemiş. muhtemel olarak 4. hafta sahaya dönüş çalışmalarını tamamlayıp 5. hafta güç kaybının %5'ten az olmasına bağlı döner diye düşünüyorum.

    senaryo 2: kısmi yırtık ve 2. derece zorlanma ise dönüşü 2-3 hafta gibi bir sürede gerçekleşir. kulüp niye tam şeffaflık yapmıyor anlam veremiyorum. mr raporunu direkt paylaşsın demiyorum ancak bilgilendirme mesajlarını şeffaf bulmuyorum.

    sözün özü kesin olarak en az 2 hafta olmayacaktır. geçmiş olsun.

    not: genel kas yırtıkları 2. derece ise 6. haftayı bulmuyor pek dönüşü. çevre doku hasarı olup olmaması önemli. dubois'te olsaydı böyle bir durum, belirtilirdi diye düşünüyorum.

    not 2: 2-3 hafta dediğimde o tirenin sağındaki sayı genelde ağrıya göre oluyor. yani oyuncu ağrı hissetmediğinde veya ekstra bir komplikasyon olmadığında sakatlıklarda dönüşte genellikle soldaki rakam geçerli oluyor.
App Store'dan indirin Google Play'den alın