resim
Cenk Ergün
Görev:Futbol Direktörü
Takım:Galatasaray
Yaş:49
Uyruk:Türkiye
  • 817
    geçen gün erden timur’un basın toplantısını dinledim. toplantının ana amaçlarından biri okan burak’a yönelmeye başlayan algının önünü almaktı. erden bey okan buruk ilgili saçma iddiaları yalanladı.

    toplantıda benim dikkatimi çeken ama buraya yansımayan bir durum vardı. erden timur, hakkında okan buruk’tan daha fazla iddia olan cenk ergün hakkında bir şey söylemedi. üstüne transferlerle ilgili geçmişte 2 milyon alan adama 3,5-4 milyon euro maaş, 10-12 milyon euro bonservis verildi bunu verip transfer yapmak çok kolay diyerek feghouli ve belhanda transferlerini eleştirdi.

    dün türk basının haberi olmadan lucas torreira iddiası düştü. akşamına ali naci, yine okan hocayı hedefe oturtacak okan hoca evander’i değil berkay’ı istiyor haberini yaptı.

    belhanda’lı, feghouli’i transfer döneminin bir numaralı ismiydi ali naci. bu sezona da iyi başladı ama midtsjö'den beri tutturamıyor. aynı şekilde haluk yürekli de patlıyor.

    kendisi ile ilgili yakın zamanda gelişme olacak mı yoksa arkasındakiler bir süre daha cambazı işaret etmeye devam mı edecekler bilemiyorum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın