resim
Fredrik Midtsjø
Takım:Eyüpspor
Mevki:Merkez Orta Saha
Yaş:30
Boy:1.76
Uyruk:Norveç
  • 300
    yeni transferimiz midtsjö hakkında sakin kafayla biraz araştırma vakti buldum. ön izlenimlerimi paylaşıyorum bu entryde. uzun uzun izlediğim çok yakından tanıdığım bir futbolcu değil.

    öncelikle mevki olarak midtsjö'yu defansif bilinci yüksek, makul düzeyde tecrübeli 8 numara* olarak tanımlıyorum.

    23 yaşına kadar norveç eliteserien liginde rosenborg bk ile,
    23-28 yaş arası hollanda eredivisie'de az alkmaar ile kariyerini sürdürmüştür.
    norveç milli takım kariyeri ise pek parlak değil. genelde kadroya alınmış fakat forma şansı fazla verilmemiş. milli takımda kısıtlı süre almasından bazı özelliklerinin yetersiz olduğu kanısına varabilir miyiz? belki de evet, izleyip göreceğiz.

    19 yaşında 1. lig kariyeri başlıyor. 4 tam sezon eliteserien ve 5 tam sezon eredivisie olmak üzere 9 sezonu var. süreklilikten kastım bu.

    az alkmaar kariyeri başarılı geçmiş, 5 sezon geçirdiği eredivisie'de her sezon düzenli süreler* almış. sürekliliği olan, sakatlık sicili temiz bir profil. takımının önemli 3-4 futbolcusundan birisidir.

    "fredrik midtsjø 3 seneliğine galatasaray’da.. bonservisi 3.5 milyon euro.." nevzat dindar https://twitter.com/...JLJHKG3R-4j_OGO1i9WQ

    sözleşmesinin son senesiydi daha gelişmiş bir kontrat ve yeni bir sayfa açmak için ayrılmak istedi diye düşünüyorum. maaş olarak ise tamamen tahminim 1 mil. € ların biraz üstünde bir sözleşme olacağını bekliyorum. 3 yıllık olursa müspet olur. muhtemelen akşam üstü sözleşme kap'ı gelir.

    2022-23 sezonuna girerken midtsjø büyük ihtimalle galatasaray'da ilk 11'de formayı kapacak, kadrodaki rotasyon oyuncuları için bu kötü haber çünkü sadece tek kulvarda mücadele ettiğimizi düşünürsek, sürekliliği olan midtsjø orada formayı vermez. otomatikman taylan ve berkan'ın süreleri ciddi azalabilir.

    orta saha ve stoper merkezi böyle şekillenecek gibi duruyor.

    - - - - - f. midtsjø - - s. oliveira

    bek - - a. bardakci - - v. nelsson - - bek

    avrupa kupaları kariyerine bakarsak şampiyonlar ligi tecrübesi yok. umarım galatasaray ile şampiyonlar ligi deneyimi yaşayacaktır. avrupa ligi, konferans ligi ve şampiyonlar ligi elemeleri maçlarında forma giymiş.*

    son olarak rosenborg bk'de 21.000 kişi önünde oynadı, az alkmaar'da 19.000 kişi önünde oynadı. bizde ilk kez büyük atmosfer deneyimi yaşayacak.
App Store'dan indirin Google Play'den alın