resim
Victor Enok Nelsson
Takım:Galatasaray
Mevki:Stoper
Yaş:26
Boy:1.85
Uyruk:Danimarka
  • 901
    100 milyon euroya satılsa bile mutlu olmam. bu satışa sevinen galatasaray yönetimlerinin beceriksizliğini daha tam anlayabilmiş değildir.

    marcao-victor ikilisi gibi avrupa düzeyinde bir tandeme sahipken marcaoyu kaybedip sol stoper için abdü'yü aldık. sol bekte genellikle pozisyonun dışında oynayan patrick'in yanında oynayacak olan abdü rakip kanat ve ofansif oyuncuları ile öyle çaresiz başbaşa kalacak ki bu konuda fena korkuyorum. sağ ikili dubois ve victor ile daha sağlam gözükürken, ofansif bir bek olan ve boş alan bırakan patrick'in yanında dengesiz, yavaş ve hamle anlamında yavaş abdü ile gerçekten büyük bir hediye sunuyoruz rakibe. bir de 6 numarasız oynarsak görün eğlenceyi.

    victor'un şu saatteki bi ihtimal satışı , ligin ilk yarısını muhtemelen luyindama-abdü ile bitirmeyi vaat ediyor. transfer konusunda ders olarak okutulacak beceriksizlikte bir yönetim için victor'un satışı çok büyük kabus olur. victor-marcao ile barcelona'ya kafa tutabilirken, victor-abdü ikilisi ile maalesef anca ....... tutabiliririz. ki ben marcao'nun gidişinin victor'u mutsuz ettiğini düşünüyorum, performanstaki düşüşünde bunun etkisini olduğunu düşünüyorum. daha victor'u ilk maçında marcao'nun yanına koyduğumuzda direkt verim almıştık. fakat abdü ile bu uyumun zor yakalanacağını düşünüyorum. sinyali de veriyor zaten.

    marcao'nun gidişinin kaybını ve yerini dolduramadığımızı çok acı şekilde göreceğimizi düşünüyorum. eğer victor da giderse zaten zor gözüken ligde ilk 5 de yer almak kendini hayallere bırakır. hatta geçen seneden bile daha kötü durumda olabiliriz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın