resim
Fredrik Midtsjø
Takım:Eyüpspor
Mevki:Merkez Orta Saha
Yaş:31
Boy:1.76
Uyruk:Norveç
  • 262
    okan buruk istediyse alınması gereken futbolcu.
    evet okan buruk bir fatih hoca değil ama yıllarca fatih hoca istedi diye alınan bir sürü futbolcu oldu. daha geçen sene alıp bu sene satmaya çalıştığımız (bunu da anlamıyorum neden oynatmak için plan yok, neyse) oyuncuların maliyeti 15'e yakın.
    kendisi az maaş alacaksa ve okan hocanın aklındaki taktiği sahaya yansıtacaksa gueye yerine bile gelebilir. orada kararı okan hoca verir.

    evet kararlar tek kişiye bırakılmayacak kadar kolay değil de galatasaray da sevilla değil ki yıllardır olan bir futbol aklı falan olsun.
    millet jorge jesus getirip takımı portekiz çetesi yaptı. bizde olsa teknik direktörü şimdiden taslamistik. kendisini okan hoca istiyorsa ve başka futbolcular yerine tercih ediyorsa gelsin, en kötü giden birkaç milyon euro olur. ki sanmıyorum adam senede 40 maça yakın oynayan birisi, bu kadar kötü adamın ne işi var az alkmaar orta sahasında yıllardır oynamada.
    unutmayalım ki atiba beşiktaş'a kendisinden iki yaş yaşlı halde geldi ve tam 9 yıldır oynuyor.
    bu arada bu kadar gömülse de futbol bilgisi ortada olan orhan uluca tarafından beğenilmiş.
    https://mobile.twitter.com/...1YI-aVQ8gPQ&s=19

    yok gueye yok şu yok bu, bizi istemeyen, türkiye istemeyen adamların hayalini kuracağımıza, bizden dönüp büyük takımlarda oynamaya bakacak kişiler yerine sahada savaşacak adamı tercih ederim. kendisi bu kişiyse buyursun gelsin.
App Store'dan indirin Google Play'den alın