resim
Erden Timur
Görev:Asbaşkan
Takım:-
Yaş:42
Uyruk:Türkiye
  • 533
    dünkü entrymi silip daha sakin kafayla yazmaya karar verdim.

    kendisi bu zamana kadar ali sabancı gibilerin yapmadığını yaparak, galatasaray için elini taşın altına sokmuş ve ciddi mali destek sağlamıştır. basketbol takımımızın ve stadyumumuzun isim sponsorudur. bu sponsorluklar öncesi elbette yine çok zengindi fakat isim olarak ülkenin çoğunluğu tarafından tanınmıyordu. bu desteklerinin mükafatı olarak ülkenin büyük çoğunluğu tarafından tanınmış ve türkiye'nin en büyük camiasını arkasına almıştır.

    kendisi hakkında gördüğüm olumsuzluklar ise, benim gözümde kendisi galatasaray tarihinin en başarısız başkanlarından birinin yeniden başkan olmasını sağlamıştır. bu konuda erden timur'u savunmak için belli bir kesim "işleri sadece dursun özbek'e bıraksa daha mı iyi olurdu?" şeklinde argümanlar sunuyor.

    galatasaray'a destekleri için herkesin kendisine bir teşekkür borcu var fakat kendisi de bunun karşılığında galatasaray olmasa muhtemelen bu denli kazanamayacağı büyük bir saygınlık ve popülarite kazanmıştır. bunu es geçmemek gerekir.

    ayrıca kendisi daniel tozser'in tabiriyle yeni türkiye zengini bir inşaatçıdır. galatasaray gayrimenkullerinin gündem olduğu bir dönemde dursun özbek gibi sinsi bir isimle birlikte yönetimde olması benim açımdan tesadüf değildir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın