resim
Cristiano Ronaldo dos Santos Aveiro
Takım:Al-Nassr
Mevki:Santrfor
Yaş:39
Boy:1.88
Uyruk:Portekiz
  • 3050
    kendisini eleştirirken 37-38 yaşında olduğunu unutmamak gerekiyor. tabi ki 33 yaşındaki kadar mobil değil artık gayet normal. sabah akşam karşılaştırıldığı messi 2 yaş küçük olmasına rağmen 3 senedir maçları 9 km ortalamayla bitiriyor sırf maçlarda iki tane fazla dripling yapmak için.

    takımı bozuyor muhabbeti juventus döneminde de vardı. juventus'dan 2021 yazında ayrıldı, bir de juventus'ta o yaz pirlo yerine allegri gibi çok daha üst seviye ve kulübün dna sına hakim bir teknik adam gelmesine rağmen yine juventus gayet başarısız, şampiyonluk yarışından uzak, kupasız bir 2021 - 2022 sezonu geçirdi. madem ronaldo büyük sorundu, bir de üstüne allegri gelmişken juventus'un daha iyi olması lazımdı mantıken.

    2022 yazı itibariyle vaziyeti şu; manchester united'tan ayrılma gibi bir niyeti temelde yok ama şampiyonlar liginde oynayamayacak, şampiyonlar ligindeki gol rekorunu arttırmak istiyor bir yandan da.

    bayern münih falan ister normalde de o kadar para vermez. 6-7 milyon euro verir. manchester united'dan çok fazla para kazanıyor. bu da hem kulüpler hem de kendi açısından ikilem yaratıyor ister istemez.
App Store'dan indirin Google Play'den alın