resim
Erden Timur
Görev:Asbaşkan
Takım:-
Yaş:42
Uyruk:Türkiye
  • 527
    bugünkü açıklamalarına geniş bir bakış açısıyla bakıldığında kulübümüz açısından en önemli özelliğinin planlı ve planına sadık kalmayı becermesi olduğunu düşündüğüm yöneticimiz. popülizm ve reklam peşindeki yöneticilere o kadar alışmışız ki sanki kulübü bizden biri yönetiyor gibi hissettiriyor kendisi. belki de hiç düşündüğümüz gibi olmayıp tamamen becerisizliklerini kapatmak ve taraftarı yönlendirmek için böyle açıklamalar yapıyor ama kendisinin açıklamalarına ben inanmayı seçiyorum. açıkçası bu güven önemli.

    bu yüzden transfer döneminde yangın yapılmaması gerektiğini düşünüyorum. bu dönemin ne kadar stresli olduğu malum. zaten kendisi de bunun farkında. açıkça başarısız bir transfer dönemi geçirdiğinde en çok kendisinin yıpratılacağını ancak bu baskıya yenilip yanlış hamle yapacağına ilkelere uygun kararlar almaktan vazgeçmeyeceğini dile getirdi. kendisinden amatör yöneticiler gibi 1 haftaya açıklanır, dünya starları alacağız gibi hiçbir açıklama duymadık. hiçbir isim üzerine yorum yapmadı. geçmiş transferlerin hepsini incelediğini dile getirdi. bence yönetici açıklamalarını da incelemiş.

    mesela bu transfer dönemine ilişkin en büyük eleştirim şu: yaş olarak satılması zor oyuncular alınıyor. ancak şu an kendisinin acil başarı ihtiyacı olduğunu farkettiğini ve önümüzdeki sezonlarda geleceğe yönelik hamleler yapacağı gibi bir düşünce geliyor aklıma. belki böyle bir şey aklında bile yok ama bu görüşüm tamamen kendisine duyduğum güvenden kaynaklı. umarım kendisine bu güveni kaybettirmez ve hem sportif başarı hem alt yapı çalışmaları olarak aklındaki şeyleri gerçekleştirir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın