• 1536
    orada yazar olan renktaşlarıma saygım var ama hakkındaki en doğru gözlem şudur;

    --- alıntı ---

    1999’da orospu çocukluğu bu kadar yaygın değildi. birbirlerini kolayca bulsunlar diye eksi sozluk kuruldu.
    --- alıntı ---

    şimdi bir anda neden mi parladım? galatasaray’daki akman’lar diye bir başlık var ve şöyle bir şey yazılmış, silerse diye ekran görüntüsünü aldım;

    https://www.hizliresim.com/shnfshi

    bakın bu kahpeliktir. ya sözlükten atılmayacak olsam şarkıcı doğuş gibi küfredeceğim ama kendimi zor tutuyorum cidden. ve daha acısı nedir biliyor musunuz? sözlük yönetiminin bu entry’i silmemesi.

    ya bilmiyorum burada avukat arkadaşlar vardır illa ama bu kaliteli osmanlı çocuklarını dava edeceğimiz bir portal olmalı. insanlara iftira atmak bu kadar kolay olmamalı. ulan bu çocukların üçü de pırıl pırıl çocuklar ya. ayhan akman desen, milli takım forması giymiş, son derece profesyonel yaşamış olan bir futbolcu. saha içinde bir iki tartışma haricinde de kimseye zararı olmamış. be amın feryadı, şu yorumu hak edecek naptı bu çocuklar ve ayhan akman?

    ya kusura bakmayın, sorun galatasaray’lı ayhan da değil, atıyorum, tuncay şanlı’nın oğulları olsa ve böyle densiz bir yorum yapılsa yine sinirlenirim. allah belanı versin ya. cidden sinirden diyecek bir şey bulamıyorum artık.

    orada yazar olan arkadaşlar varsa, lütfen bu yazdığımı kendisine iletsin.

    edit: konu feto falan da değil, onu geçtim zaten. konu artık çocuklara bile kolayca dil uzatılması. dikkatinizi çekerim, hadi ali akman neyse ama hamza ve efe reşit bile değiller daha. ha reşit olmayan çocukları taciz etmişsin, ha bunu yapmışsın. hiçbir fark yok gözümde. bilmiyorum, neler yapılır bu kahpelik karşısında ama ben bunun peşini kolay kolay bırakmayacağım.
App Store'dan indirin Google Play'den alın