resim
Fredrik Midtsjø
Takım:Eyüpspor
Mevki:Merkez Orta Saha
Yaş:31
Boy:1.76
Uyruk:Norveç
  • 221
    70 model vosvos alıp offroad yapmaya çalışırsanız verim alamazsınız. son model 4x4 alıp sadece şehir içi takılırsanız o araçtan da verim alamazsınız. elinizde iki tane araç var. bir tanesi çok ucuz, biri çok pahalı. ama ikisi de verimsiz.

    morutan alıp kanat oynatırsan, emre akbaba ya da cicaldau alıp sol iç cart iç mazella oynatırsan, berkan alıp oyun kurmasını beklersen, forvet arkası taylan'dan sırtı dönük oyun beklersen, falcao'ya pres yaptırmaya çalışır, babel'den feghouli'den kanat oynamasını beklersen, bize gelmeden önce bir dünya kafa golü atan adama orta yapamayıp beş maç üst üste oynatmayıp 30 tane gol atmasını beklersen çok beklersin.

    geçen sene tüm galatasaray taraftarına müthiş bir simülasyon izletildi. ve biz onun etkisinden çıkamadık. zannediyoruz ki alınan oyuncu %100 verimli olamayacak.

    marcao çok iyi bir stoper değil mi ? sağ stoper oynatalım bakalım ne olacak.

    yapılan bir transfer no name olabilir. ya da dünya yıldızı olabilir. bu oyuncuyu uygun bölgede oynatmıyorsan bir anlamı yok.

    fredrik'i canlı izlemedim çoğumuz gibi. ama ön yargı ile yaklaşmıyorum. bu entry'nin de amacı bu.

    okan hoca belli ki kendi kafasındaki oyun planına uygun oyuncu seçmeye çalışıyor. bir önceki tecrübeleri bu yönde. bu sebeple bu oyuncudan en iyi verimi alabileceğini düşünüyorum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın