• 198
    yaklaşık 47 ay önce glasgow deplasmanında elendigimizde herkesin eksikliğinden yakındığı bölge.
    aradan 47 ay geçti ve hâlâ o bölgeyi dolduramadik.
    öyle bir mevki ki iki stoper,bekler ve yanındaki 8 numara pozisyonunu direk etkileyen mevki.
    bu bölgede melo varken semih-dany tandemi bile siritmiyordu. çünkü önlerinde melo gibi bir adam vardı. riera sol kanadı, eboue sağ kanadı otoban yapıyordu. çünkü melo varken arkayı düşünmeden bindiriyorlardi. selçuk xavi ile kiyaslaniyordu melo varken. peki melo' dan sonra ne mi oldu? semih ve dany taraftarı çileden çıkaracak kıvama geldi. tıpkı eboue gibi. futbol selçuk' u selçuk da futbolu bıraktı.
    riera da çekti gitti zaten.
    sonra o bölgeye fernando diye bir adam geldi. serdar- maicon gibi hantal ve ayakları vasat bir tandemin hiç siritmamasini sağladı. yanındaki n' diaye rekor ücrete premier lige gitti. yine fernando dönemindeki bekler mariano ve yuto müthiş performans verdi. fernando' dan sonra ne oldu peki? 14 miyom euro' luk n' diaye' nin her sene basamak basamak düşüşünü izledik. maicon ve serdar üçe beşe bakılmadan takımdan gönderildi. mariano ve yuto nun performansı yerle bir oldu.
    şimdi yıl 2022. öyle bir isim gelmeli ki; abdülkerim ve nelson' un üzerindeki oyun kurma yükü azalmali. leo ve pva rahat rahat rakibin 3. bölgesinde cirit atmalı ve orta sahada sergio' nun arkasını toplamalı.
App Store'dan indirin Google Play'den alın