resim
Evander da Silva Ferreira
Takım:Portland
Mevki:Merkez Orta Saha
Yaş:26
Boy:1.80
Uyruk:Brezilya
  • 191
    takımımıza transfer olacağı iddia edilen orta saha.

    "okan hoca'nın onayı gerekiyor" lafına takılmak veya bunu bir dalga unsuru yapmak, bana kalırsa doğru değil. bir örnek ile durumu açıklayayım. teknik direktör belirli bir mevki için önerilerde bulunabilir ve bu birden fazla kişi olabilir. diyelim ki 10 numara bölgesi için 5 aday var ve bu 5 adaydan ilk sıradaki olmadı, ikinci sıradakinden hala haber bekleniyor ve belirsiz, üçüncü sıradaki ise oldu, anlaşma tamam. şimdi transferden sorumlu kişi teknik direktöre danışmadan üçüncü sıradaki oyuncuyu transfer mi edecek? ikinci sıradakini beklemeye devam edelim mi yoksa üçüncü sıradakiyle imzalayıp bu işi sonlandıralım mı diye sorması beklenmez mi? karşılıklı oturup konuşma, fikir alış verişinde bulunma gibi medeni bir tutum sergilemesi doğru değil midir? ki bu sorumluluk da erden timur'da. kendilerine göre (onların yalancısıyım) demek ki evander'den daha iyi bir olasılık var ve ya ondan vazgeçip evander'i transfer edecekler ya da diğer oyuncudan gelecek haberi beklemeye karar verecekler. okan hoca'nın onayı da burada devreye giriyor. kendisi midtsjö'ye onay veriyorsa, evander'e hayli hayli onay vermeli diye düşünüyorum.

    tabii bu esnada evander ile varılan prensip anlaşmasının aniden bozulma ihtimali de var elbette, grillitsch mevzusunda olduğu gibi.

    ligin başlamasına 1 hafta kaldı, evet. herkes artık beklemekten ve belirsizlikten dolayı ip gibi gergin. ben de bu kadar gecikmeyi doğru bulmuyorum, hiçbir şeyi savunmuyorum. bu gecikmelerden dolayı, muhtemelen ilk haftalarda takım henüz ritmini bulamadığı için kötü sonuçlar alıcaz, okan buruk eleştirilecek, yönetim eleştirilecek.

    seçimleri bu kadar ileri tarihe erteletip, insanların iki ayağını tek pabuca sokmasına neden olan önceki yönetime de buradan sevgilerimi ve selamlarımı yolluyorum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın