resim
Abdülkerim Bardakcı
Takım:Galatasaray
Mevki:Stoper
Yaş:30
Boy:1.85
Uyruk:Türkiye
  • 396
    galatasaray’ın kalitesine yakışacak futbolcu mudur tartışılır. hatta bence net olarak değil. bu benim şahsi kanaatim.

    ancak ligde 8+3 kontenjanı gerçeği var.
    bu konjonktürde stratejik olarak diğer takımlarla aramızdaki farkı* kapatan bir hamle oldu.

    abdülkerim’i rakiplerimde görmek istemezdim zira hepsi stoper arıyor.

    neticede avrupada olmadığımız bir sezon içerisindeyiz, sürekli takımda oynayan bir abdülkerim belki de kendini aşar, kim bilir? bu herkesçe malumdur ki stoperler tecrübeyle daha kaliteli hale geliyorlar.

    bununla beraber bardakçı bana emekçi bir insan gibi de geliyor. çalışarak bugünlere geldiğini seziyorum. kendisine taylan, oğulcan, emre akbaba ve diğer örnekler gibi davranmayalım. galatasaray değerlerine saygısızlık yapmadığı sürece sonuna kadar destek olalım isterim. başarısız olursa sonunda kaybeden zaten kendisi olacaktır.

    türkiye’de stoperin fark yaratamayacağını geçen sene marcao & nelsson gibi bir stoper ikilisi ligi 13.bitirmemize engel olamayarak ıspatlamış oldu. biraz pozisyon, markaj, agresiflik ve az biraz topla haşir neşirlik mevcut olan bir stoperin mevcutsa ligi gayet idare edebiliriz. dolayısıyla o bölgede bir sorun yaşanacağını düşünmüyorum. bu ligin anahtarı yıllardır belli. aslında futbolun anahtarı belli. orta sahan zayıfsa uzun maratonda ne hallere düşebileceğimizi yatırım yaparak izledik geçen sene. ki genel olarak şampiyonluklar da orta saha katkılarıyla gelir bu ligde. neyse…

    sözün özü stopere transfer yapılmamalı ve bu sezon bardakçı, nelsson, luyindama, emin bayram, metehan baltacı ile devam edilmelidir diye düşünüyorum.

    kendisiyle alakalı biraz fazla tartışılıyor gibi geliyor bana…
App Store'dan indirin Google Play'den alın