• 229
    fenerbahçe camiasının aynadaki görüntüsüdür kendisi. kendisine kızan, köpüren, cevap vermeye çalışan ve hakaret edenlere şaşırıyorum. bu adamın bu kadar popüler olmasının iki sebebi var.

    1- ben dahil, galatasaraylı taraftarların onu kaale alarak ona ün kazandırması.
    2- fenerbahçe taraftarının büyük çoğunluğunun, bu ve bunun zihniyetinde insanlarla dolu olması.

    kendi resmi sitesini antu.com gibi kullanan, sürekli galatasaray'ın başarılarının altında ezilen, size altı attık ve sizi hep yeniyoruz tatminiyetiyle yaşayan, yıllardır fenerbahçe'nin büyüklüğü öyle bir büyüklüktür ki cümlesiyle uyutulan, aziz başkan ne düşünür korkusuyla köşe yazısı yazan insanların bulunduğu bir camiadan nasıl bir yazar çıkmasını bekliyorsunuz?

    nefret ettiğimiz, yorumlarını beğenmediğiniz, yerlere vurduğumuz hıncal uluç'un değerini böyle adamları okuyunca anlıyorum. hıncal uluç değil mi galatasaray'ın en kral yöneticisinden, teknik adamına, futbolcusundan, taraftarına herkesi yeri gelince çatır çatır eleştiren? yazdıklarına çoğu zaman katılmasam da, hıncal uluç'u bin kez tercih ederim meriç tuncacıklara. en azından başkana, taraftara, teknik adama, futbolculara yalakalık olsun, popülerliğim artsın diye yazmıyor hıncal uluç.

    bırakın aziz babanın köpekleri havlasın. ne güzel demişti değil mi lucescu;

    köpekler istedi diye atlar ölmez diye...
App Store'dan indirin Google Play'den alın