• 26
    her galatasaraylının önümüzdeki sezon çok dikkat etmesi gereken kanal.

    biraz üst üste şampiyon olmanın getirdiği kibir, biraz fatih terim yeter ki başımızda olmasın sampiyon olmasak da olur kafası ile son 4 yılda müthiş saçma 'hakemleri boşverelim biz kendimize bakalım' kafası oluştu. rakipler de bunu muhteşem sosyal medya yapılanmaları ile harika kullandı. 2018/2019 sezonunda şampiyon olurken 4 5 hafta önce kadıköyde galibiyetimiz alenen çalınmış olmasına rağmen rize deplasmanı ile bülent uslular, ahmet ercanlarlar ile başlayan 'kirli galatasaray', 'saibeli galatasaray' narrative'i, metin sipahioğlu denen nasıl yönetici olduğu bilinmeyen holiganlar tarafındam resmi sitelere dahi taşındı. biz de düşürülebileceğimiz her an düşürüldük.

    ali koç şampiyon olmak için her tuşa basıyor. bu sene de her yolu deneyecek. bu yolda hull city-fenerbahçe ilişkisi ile zaten kafalarsa soru işaretleri oluşturmuş acun ılıcalı'nın tv 8.5'u spor kanalına çevirmesini süreçlerden bağımsız okumak saflık olur. ridvan dilmen'in de yorumcu olacağı açıklandı. her haftasonu penaltımıza 'ben olsam vermezdim' şenlikleri başlayacak.

    geçen sene alenen ilk defa bir büyük takımı üst üste 5 6 maç doğradıklarını gördüm, süper lig tarihinde. sonunda hoca da gönderildi ali koç'un arkadaşı tarafından. bu sene okan buruk'un da kısa sürede aynı hale düşmemesi icin galatasaray taraftarı uyanık olmalı. yoksa galatasarayı savunacak muhabir yok prime time'da. olanlar da objektiflik peşinde.
App Store'dan indirin Google Play'den alın