• 14
    gazeteciler yavaş yavaş anlatmaya başlıyor. iddia olarak konuşulanlar var.

    şimdi olay şöyle. cenk ergün, carvalho, joao pedro ve denayer ile anlaşıyor. ilk ikisi ile 3, denayer ile 4 yıllık. menajeri, imza parası, bonservisi vs. toplam 45-50 milyon euro maliyeti var 3 oyuncunun. yk toplantısında veto ediliyor bu maliyet. cenk ergün de avrupa'da olmadığımız gerekçesiyle normal diyor. erden timur da, bu maliyetlere zaten menajerler getirir sen ne iş yapıyorsun o zamana getiriyor. c. ergün istemiyorsanız bırakayıma getiriyor. dursun özbek yeni yönetimde hemen ayrılık olmamasını istediği için cenk ergün'ü takımın başına gönderiyor. transferlerle de erden timur ilgilenmeye başlıyor.

    joao pedro'da ilk kıvılcım çıkıyor, menajerin istediği para basına yansıyor. daha sonra da griliş mevzusu var tabi. olayları basına sızdıran kişinin cenk ergün olduğunu düşünüyor erden timur. hatta şöyle bir şey oluyor. erden timur kampa gelen muhabirlerden öğrendikleri isimleri netleşinceye kadar yazmamalarını rica ediyor, onlar da riayet ediyor. ama isim kampla alakası olmayan haluk yürekli'ye sızınca, emekçi muhabirler biraz sitem ediyor. erden bey de hem mahcup oluyor, hem de sinirleiyor.

    tabi bunlar hep iddia. ama bu cenk ergün'ün çok tehlikeli olduğu gerçeğini değiştirmiyor.

    bu arada erden timur başkanvekili arkadaşlar. ister transferi veto eder, ister gider transfer görüşmesi yapar. asıl sorun maaşlı çalışanın yaptığı işi beğemeyip, bu toplara girmesi.
App Store'dan indirin Google Play'den alın