resim
Berkan İsmail Kutlu
Takım:Galatasaray
Mevki:Merkez Orta Saha
Yaş:26
Boy:1.86
Uyruk:Türkiye
  • 1317
    biraz şansı ve arkadaşlarının da becerisi olsa geçtiğimiz dönemin özellikle son haftalarında ekstra 3-4 asisti ve 2-3 golü olurdu, bu da istatistik bağımlısı taraftarın kendisine olan bakışını değiştirirdi.

    yeteneksiz veya taht bacak olduğuna kesinlikle katılmamakla beraber, geldiği ilk maçlarda deli gibi övülen bu delikanlının şu an bu kadar gömülmesine anlam veremiyorum. bu çocuk aytaç ile, ömer bayram ile, hatta maalesef taylan ile aynı kefeye konacak biri değil. formsuz oluşuna katılıyorum. maalesef diyorum, taylan’dan umudumu kesmek üzereyim ama berkan’dan hala umudum var. kalite eksikliği olmasına rağmen iyi kötü işleyen bir orta sahada bile neler yapabileceğini hepimiz gördük, hem kaliteli hem de işleyen bir orta sahada daha fazlasını yapabileceğini de gösterecek ve çok entry sildirecek veya midemi bulandıran “sen iyi ol da yeter ki ben haksız çıkayım, sen yürüyedur çocuk” minvalinde yeni entryler girdirecek. bu çocuk 100 küsür milyon değeri olan ss lazio orta sahasına iki maçta da top oynatmayanların başında geldi, hala neyi tartışıyoruz?

    bir hafta savunmadan top çıkarmasını, bir hafta ince işler yapmasını, bir hafta çok koşmasını isterseniz 24 yaşındaki adamın aklı allak bullak olur. hepsini yaparsa da pogba gibi 100 milyona transfer yapar. yanında/önündeki iki adam kaliteli olduğunda sistemin içerisinde işleyen yine iyi bir berkan izleyeceğiz, bu burada kalsın. he olmazsa da maaşı düşük, milli futbolcu, yaşı genç. en kötü aldığın paranın 1-2 milyon eksiğine elden çıkarırsın. biraz sabır.
App Store'dan indirin Google Play'den alın