resim
Haris Seferović
Takım:Al-Wasl
Mevki:Santrfor
Yaş:32
Boy:1.89
Uyruk:İsviçre
  • 305
    24 temmuz 2022 galatasaray kasımpaşa maçı'nda oyuna girer girmez hırsını ve kalitesini gösteren türkiye'nin en iyi forveti.

    benfica'dan ayrılmasına taraftarı sevinmiş vs. hiç önemli değil. hani hep söylenen galatasaray seviyesi olgusu benfica'da 3 gömlek daha üstün, bunu kabul etmek şart. benfica 30 milyon verip 100 milyona oyuncu satan, avrupa'nın göbeğinde, üst düzey 5 takım dışında akla gelen ilk takımlardan biri. taraftarı elbette seferovic'i yeterli bulamayabilir; onların hedefi her sene şampiyonlar ligi'nde çeyrek finalken bizim ise altu üstü yerel lig şampiyonluğu.

    ayrıca kasımpaşa maçında attığı gol ve duvar olması dışında asıl önemli katkısı arkadaşlarını yönlendirmesi olmuştur. atak gelişim aşamasındayken kamera yakın çekimde seferovic'in kimin nereye ne zaman gelmesi gerektiğini işaretlerken yakaladı. kerem ile kısa bir analiz yaptı ki muhtemelen kerem içeri katederken seferovic taç çizgisini gösterip pas istemiş ama kerem'den cevap alamamıştı. saldım çayıra mevlam kayıra ile futbolculuk yapmamış bu adam. futbolu biliyor olması çok büyük bir artı; en azından genç oyuncularımıza örnek olacaktır.
App Store'dan indirin Google Play'den alın