resim
Valérien Alexandre Ismaël
Görev:Teknik Direktör
Takım:Watford
Yaş:48
Uyruk:Fransa
  • 64
    stopere aldırdığı saiss ilk 5 maç yok deniyor. montero zaten kronik sakat. wellington gayet sıradan bir stoper. emrecan ayağı iyi 3'lü de iyi performans verebilir fakat henüz daha 3-5 hafta ne vereceğini bilemiyorsun. serdar zaten kadro dışı kaldı.

    stoperde rosier, necip, wellington'la ilk 5 hafta götürmeye çalışırsan veya wellington, necip, emrecan falan rakipler ipini çekerler. 3'lü oynayacaksan kesinlikle türk pasaportundan dolayı kaan ayhan almalısın çünkü türk oyuncu sıkıntın var.

    rıdvan gitti 3-4-1-2 oynayan kadronda 4'lünün soluna git gel iyi olan teknik ve weghorts'u besleyecek orta yapabilen bir hücum beki bulmalısın. umut meraş kesinlikle orada seni çökertir.

    josef sakatlandı gedson salih ikilisine bakınca idare edebilir ama oraya sağlam birini daha çekmelisin. ucuz yollu potansiyelli birini arıyorsan onyedika iş yapar, joe bell seni orada gedsonun yanında rahatlatabilir. atiba falan orayı hani kurtarmaz son 30 dakika topçun olur çünkü tempo olarak çok yüksek oynatmayı düşünüyor. salih bile 60 sonrası dili dışarıda takılır.
    o bölge için victor guzman ile temasa geçtiklerini öğrendim mesela doğru profil olabilir.

    ön hat iyi fakat 1 türk forvet daha alırdım. umut bozok bize olmuyorsa beşiktaş için gayet iş yapabilir keza halil de öyle. son olarak ersini çok beğenmiyorum o yüzden berke özer boştayken kesinlikle alır rekabete sokardım.

    beşiktaşın rıdvanın gidişiyle beraber 8+3 için 3 yerli de sıkıntı çekeceği çok açık. dediğim gibi kaan ayhan ve umut bozok ismael için ilaç olabilir.
    ilk 8 hafta fenerbahçe maçı dahil kağıt üzerinde güçlü 4-5 rakiple oynayacaklar. bu periyod ismael için ya tamam ya devam periyodu olur. bu sezon beşiktaş maçlarını kendisi sebebiyle ayrı bir gözle izliyor olacağım.
App Store'dan indirin Google Play'den alın