• 2
    hafta sonu tesadüfen keşfedip 1 saat oynar diye düşünüp aşırı saran oyundur.

    hemen galatasaray nef ile kariyere başladım. öncelikle demeliyim ki oyun baya basit aslında. ilk sezon playoff yarı finalinde pınar karşıyakaya elendim. ikinci sene takımı koruyup iyi bir pivot ile takımı güçlendirerek şampiyon oldum. biraz tesadüfü oldu gerçi. çünkü yarı finalde tofaş, finalde de karşıyaka'yı yenerek şampiyon oldum. nerde ulan bu fener ile efes derken bir sonraki senede acı gerçeği tattım. (bkz: euroleauge)

    3. sene yine kadroyu koruyarak metecan birsen, sertaç şanlı, berk uğurlu ile güçlendirip, tüm parayı da shane larkin'e bastım. melo ve dee bost'u sattık. euroleuage fırtına gibi bir giriş yapıp ilk ay yenilgisiz kapattık. ayın takımı ve menajeri ödüllerini aldık. sonraaaa kasım gibi akon purcell, canaan ve larkin 8-10 hafta sakatlandılar. hadi onu geçtim 2 günde bir maç oynuyoruz ve hem lig hem avrupa üzerimizden tır gibi geçmeye başladılar. öyle ki 99 olan fizik kondisyon 36'lara düşüyor filan ve maça çıkıyoruz. bir real madrid vuruyor şamarı iki gün sonra da gaziantep filan.

    neyse gel gelelim ilk sezon euroleuage 14. türkiye ligini de 13. bitirdikten sonra görevime son verdiler. ulan bende kabahat ne başarılı oluyorsun böyle kovarlar işte.
App Store'dan indirin Google Play'den alın