resim
Emre Akbaba
Takım:-
Mevki:On Numara
Yaş:31
Boy:1.80
Uyruk:Türkiye
  • 5186
    kendisi üzerinden fatih terim'i eleştirmek için yeni aforizmalar üretilmiş futbolcu.

    bizde oynarken niye 8 numarada oynuyor diye eleştirilen, maça başladığını görünce maç izlemeyeceğini söyleyen taraftar, alanyaspor'da 8 numarada oynarken gol atınca maça bakmadan bakın forvete yakın oynayınca gol atıyor diyordu. 24 temmuz 2022 galatasaray kasımpaşa maçı'nda da 8 numarada daha iyi oynayınca bu sefer de bizde kanat oynadığı için kötü oynadığı söylenmiş.

    akbaba bizde ilk geldiği dönem harici kanat oynamadı. pandemi sezonu devre arasından sonraki oynadığı dönemde de ömer bayramın kanada deplase olup akbaba'nın içeriye girdiği bir düzen vardı. rakibi 4-4-2 gibi karşılarken de forvetin yanındaydı. sadece ilk oyun kurulumunda kanatta yer alıyordu ki, hücum oturunca ceza sahasına yaklaşıyordu.

    bizde oynadığı son dönemde ise gedson'un gelmesiyle beraber kontra atak savunmalarında daha iyi olduğumuz için orta sahada bağlantı yerine gol atabilecek oyuncu olarak akbaba tercih edildi. burada kılınç'ın hakkının yenmesinden tutun, torpil muhabbetlerine neler döndü.

    peki geldiğimiz noktada sözlüğe göre ne oldu? terim kanatta oynattığı, kendisine bütün çizgiyi bıraktığı için kötü gözüktü. :) sadece sakatlıktan sonra alanyaspor'da fizik kalite, özgüven, zihinsel rehabilitasyonunu sağlayıncaya kadar sabredildi. farioli gibi orta sahaların top almasına değer katan bir hoca ile de daha da geride oynamaya alıştı. bizdeyken en büyük sıkıntısı topu vermeden önce 3 kere dürtüp kolay yolu seçmeye çalışmasıydı. acaba bunda ne kadar etkimiz vardı?

    umarım sakatlıksız ve başarılı bir kariyeri olur.
App Store'dan indirin Google Play'den alın