• 215
    herhangi bir gazetede değil de türkiye'de en çok satan gazetelerden birinde hem de spor yazarlığı yapması akla hayale ve mantığa sığmayan ve asla hiçbir biçimde de sığmayacak adam. bilmiyorum bu herifin sözümona futbol yazarlığı yaptığı bir ülkenin futbolundan ne hayır gelir? bu adamı okuyan bir adamın hangi hayırhah çıkarımları ne tür güzel şeylere gebe olabilir? bu adamın orada yazıyor oluşu memleketin aklı başında ve dengeli insanlarına bir hakaret, bir sövgü değil de nedir? hiç kimsenin bu adamı bugüne kadar ciddi platformlarda dile getirmeyişi sadece "köyün delisi" ana başlığı altında ele alınabilir mi?

    tribün teröründen dem vuranlar, ülkenin futbolunun marka değerinin değersizliğinden bahis açanlar, rijkaard'ı teknik adam dahi kabul etmeyen adamlar acaba neden bu konuda iki kelam etmezler? türkiye'deki tribün terörünün en önemli unsururun medya olduğunu neden söylemezler? işlerine gelmiyor da ondan.

    meriç tunca'nın bir gazetede pespayeliğini kusması, bilinçaltının en mutena ve en pis kokulu taraflarını ele veren yazılar yazması aslında bizim içine girdiğimiz ve debelendikçe battığımız çukurun bir panoraması değil de nedir?
App Store'dan indirin Google Play'den alın