resim
Erden Timur
Görev:As Başkan
Takım:-
Yaş:42
Uyruk:Türkiye
  • 495
    bazı insanların ne kadar kötücül düşüncelere sahip olduğunun ortaya çıkmasına vesile olan gerçek galatasaraylı.

    şimdi öncelikle yaz dönemindeki yabancı transferlerimizin yıllık ücretlerine bakalım.

    sergio oliveira (30): 2.750.000 avro. piyasa değeri 12m avro.
    leo dubois (27): 1.800.000 avro. piyasa değeri 10m avro.
    haris seferovic (30): 2.300.000 avro. piyasa değeri 8m avro.

    ne hikmetse, transfermarkttaki piyasa değeri 16m avro olan, 26 yaşında ve serbest durumdaki florian grillitsch ile cenk ergün 2.500.000 avroya anlaşmışken, kendisinin (erden timur) birden teklif düşürdüğü ve 1.500.000 avro teklif ettiği ve bu teklifin de kabul görmediği iddia ediliyor. şimdi mantık çizelgesine bakıldığında burada korkunç bir (herkesten özür diliyorum ama) gerizekalılık döndüğü anlaşılır. eğer grillitsch bizim takımımıza imza atarsa alacağı ücret en yakın veya denk sergio oliveira'nınki (2.750.000 avro) kadar olacaktır. bunu anlayamamak için cidden kafada ve zekada biraz kıt olmak gerekiyor. 1.500.000'ya anlaştı haberini yapan gazetecilerin de kimler olduğunu hepimiz biliyoruz. e peki ne değişti de her yerde yıllık şu kadara anlaşıldı haberleri dönerken birden birisi çıkıp: "grillitsch masadan kalktı çünkü erden timur teklif düşürdü, oyuncu da bunu kabul etmedi" şeklinde kurgusal ve galatasaray'a zarar vermeye yönelik bir söylemde bulunabiliyor?

    işin özü şu: (tamamen şahsi görüşümdür) kulübün içinden grillitsch konusunda birilerine yanlış bilgi sızdırıldı, şimdi bu yanlış bilgiyi yayınlayıp madara olanlar da aynı şekilde yalan haber yaparak bir şekilde karşılık veriyorlar. bana kalırsa durum bundan ibaret. grillitsch'in transfer sezonunun başından beri ya da sözleşmesinin bitmesine 6 ay kalmasından beri hiçbir takımla anlaşamamasının nedenlerine değinmiyorum bile. ortada net bir şekilde bilgi kirliliği var ve bu bilgi kirliliğine sebep olanlar da yanlış haber yapıp güvenirliklerine leke süren ve bunun da bedelini ödetmeye çalışan tipler. kendileri taraftarı yönetime karşı kışkırtma niyetindeler.

    cenk ergün, erden timur ve dursun özbek'ten habersiz bir şekilde teklif verebilecek ve anlaşma sağlayabilecek bir konumda yer almıyor. bunu iyi idrak etmek lazım. hiçbir ast, üstünden habersiz olarak böyle bir anlaşma yapma yetkisine sahip değildir. kendisi de bunu bir basın toplantısı düzenleyerek açık bir şekilde ifade etmiştir.

    şu ana dek 30m değerindeki 3 yabancıya ödediğimiz transfer ücreti 6.5m avrodur yani cicaldau'nun bonservis bedeline denktir. eğer seferovic'i almaya karar verirsek bu miktar 8.5m avroya yükselecektir. bütün kararların ortak akılla alındığı ve maliyet konusunda olduk başarılı hamleler yaptığımız ortadadır.

    kısacası yönetime güvenmeye ve sakin kalmaya devam etmeliyiz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın