resim
Nadiem Amiri
Takım:Mainz
Mevki:Merkez Orta Saha
Yaş:27
Boy:1.80
Uyruk:Almanya
  • 35
    bi' kere erden timur'un "galatasaray'da oynamak oyuncunun hayallerini suslemeli" lafi uzerinden gidilmeyip, profesyonelce, oyuncu galatasaray'a "olabilir, teklife bakalim" demis gibi yonelinirse alinabilir kendisi.
    biktim gercekten bizim camianin dunyaya ust perdeden bakisindan. gecen seneli avrupa macerasi olmasa partizan, sparta prag seviyesine dusmustuk ya. hele ab pasaportlu bir oyuncunun serbest dolasimdan ve odeme garantisinden cikip turkiye macerasina atilmasi hic kafaniza yatiyor mu?
    maasini %20 oraninda yuksek tutarsan geliyor adamlar. galatasaray aski bizde var, bu cocuklar profesyonel. sinan gumus suriyeliler diye dalga gecince olay olmustu. sundan emin olabilirsiniz ki takimin %90'i da bunun belki biraz daha azini dusunuyorlardir tesise giden otobusun onune atlayan kalabalik icin.
    bunlar maasli calisandir. sirketiniz sapaysa, maasi yuksek tutacaksiniz, getirebiliyorsaniz gelecekler. parasini verdiginiz adamdan da hesabini soracaksiniz.
    bu teamuller otursa belki eski gunlerimizi gorebilecegiz.
    erden timur'u kim sevmez. ama bu yonetimden de asiri duygusallik sinyalleri aliyorum. artik sene milattan sonra 2022. profesyonel yoneticiler bekliyoruz. taraftarliklarini 2. plana atip "ya bu cocuk nasil gs istemiyor, sen kimsin?!!" demeyecek is adamlari.
App Store'dan indirin Google Play'den alın