resim
Erden Timur
Görev:Asbaşkan
Takım:-
Yaş:42
Uyruk:Türkiye
  • 473
    dursun özbek ile beraber yola çıkmaması gerektiğini bilecek yaştadır. ayrıca başkanlık sistemine de evet diyip video çekecek yaşta da olduğu için bütün sorumluluk kendisindedir. ülkenin geldiği ekonomik durum tamamen yaptığı tercihlerden kaynaklanmaktadır. seçimleri iktidara gelmeyen benden, daha çok mesuliyeti vardır. galatasaray için yaptığı sponsorluklar sayesinde taraftarda yüksek bir kredisi var. devran döndüğündeki yatırımını galatasaray'a yapmıştır. başarılı olursa 2023 seçimlerine galatasaray yöneticisi olarak girecek ve yeni cumhurbaşkanından kolayca randevu almak anlamına geliyor. mimlenen müteahhitlerin yerini doldurmaya çalışacaktır.
    burak elmas geldiğinde bir vizyon ile geldi. beceremedi, arkadaşlarımı satmam moduna girip yararlı olanları satıp zararlıları tuttu yanında. kendisinden daha vizyoner bir hamle göremedik. takımım için umarım kendisinin bir vizyonu vardır. burak elmas ışıtan gün'den dolayı futbolun yeraltında nasıl döndüğünü biliyordu.
    marcao'nun düşük fiyattan gönderilmesi konusunda basına açıklama yapıp hem oyuncunun ederini herhangi bir rakip kulüp çıkarıp artıramamışsın hem de bu durumu taraftarın anlamasını beklemişsin. daha futbol yolculuğunun başındadır. basketbol gibi değil futbol. burada çok büyük paralar belli başlı gruplar tarafından döndürülüyor. türkiye'deki inşaat sektörü üzerinden bu işi öğrendiyse futbolda da öğrenir. sadece biraz zamana ihtiyacı vardır.
App Store'dan indirin Google Play'den alın