resim
Berkan İsmail Kutlu
Takım:Galatasaray
Mevki:Merkez Orta Saha
Yaş:26
Boy:1.86
Uyruk:Türkiye
  • 1298
    gol ve asist sayısıyla eleştirilen savunma odaklı ortasaha oyuncusu. şu günlerde babasını ikna etmek için bir çiçek bir çikolatayla kapısında yattığımız florian grillitsch'in de geçen sezon 18 maçta 0 gol 0 asistle oynadığını söylemek lazım. kariyer zirvesi de 3 gol 2 asist falandır zaten, ki berkan da benzer metrikleri alanyaspor performansıyla göstermiş. o mevkiden daha ötesini nasıl bekleyebilirsiniz ki?

    ofsayt yağmuruna tutulan "özgüven enjeksiyonu" entry'mde de belirtmeye çalıştığım şu; dünyanın en iyi futbolcuları bile yüksek baskı, stres ve düşük motivasyon ortamlarında özgüvenlerini kaybederler ve kötü performans gösterirler. tepetaklak gidilip 13. olunmuş bir sezonda berkan'ı çöp ilan etmek çok kolay, pek de analiz yeteneği gerektirmiyor. ama en azından 24 yaşındaki iyi kumaşın değerlendirilmesini isteyenlere ve bu doğrultuda yorum yapanlara engel olmayın.

    öte yandan gider grillitsch'e 4 yıllığına 15 milyon euro'yu bağlar getirirsin. berkan da yedekte çürür ve bir anadolu takımının yolunu tutar. sonra da bir şeyleri satarız borçları kapatmak için, halihazırda adanın tapusunu almışız sanırım. işte size hazırdan yemek için güzel bir fırsat daha.
App Store'dan indirin Google Play'den alın