resim
Berkan İsmail Kutlu
Takım:Galatasaray
Mevki:Merkez Orta Saha
Yaş:26
Boy:1.86
Uyruk:Türkiye
  • 1292
    kaleci dediğin adam top tutar, ayağı iyi değilse kaleci değil demezsin, ayağı kötü dersin. stoper dediğin adam top kapar, gelişine vurur, kötü stoper demezsin ayağı kötü dersin. ancak orta saha oyuncusuna ayağı kötü dediğin zaman akan suların durması lazım. ha dersin ki anadolu takımı için yeterli. ama bizim gibi kapanan takımları açmaya çalışan kulüplerde ayağı kötü orta saha olamaz. sırf mücadele ediyor diye de takımda yer alamaz. berkan çok mücadeleci bir oyuncu. yorulmuyor, koşuyor didiniyor ama ayağı yok. yanındaki adama pas atamıyor. ceza sahasından kaleyi tutturamıyor. kimse demiyor ki sneijder gibi ayağı olsun. en azından vurduğu kaleyi tutsun be abi.

    set hücum oynayacağım orta sahada kurduğum oyunu kanatlardan taşıyacağım diyorsan, iki kanat oyuncumuz da orta yapabilen oyuncular değil. çizgiye doğru indiklerinde mecburen yerden sert içeri doğru top atıyorlar. pivot forvet dediğin adamın görevi defans oyuncularını ekarte edip arkaya boş alan bırakmak diyorsan o boşluğa ayağı iyi topçuların girmesi lazım. berkan bunlardan biri asla değil.

    kardeşim çok biliyormuş gibi şöyle olmaz böyle olmaz diyorsun da bu adam gibi muadil oyuncular nasıl oynuyor derseniz ona şöyle bir oyun planı lazım. ben kontratak oynayacağım, rakibi karşılayacağım, rakibin orta saha oyuncularına ekstra baskı kuracağım, orta sahada kaptığım topu, hızlıca ileri aktarıp kanatlarım ve forvet oyuncumla kaleye gideceğim, pozisyonu kanatlar ve forvet bitirecek diyorsan berkan senin oyuncun. ama biz böyle takım değiliz. bunun da simülasyonunu bir sene izledik.
App Store'dan indirin Google Play'den alın