resim
Evander da Silva Ferreira
Takım:Portland
Mevki:Merkez Orta Saha
Yaş:26
Boy:1.80
Uyruk:Brezilya
  • 100
    kendisiyle ilgili bir analiz yazısı yazmıştım referans olarak paylaşamıyorum sonra entry siliniyor. analiz içerisinde evander 8 numaradır diyerek ısrarla bahsetmeme rağmen hala ısrarla 10 numara diyenleri görüyorum bu beni üzüyor.

    evander ofansif orta saha oynayabilme özellikleri olan 8 numaradır. keza segio oliveira 10 numara oynayabilme özelliği var fakat esasında 8 numaradır.

    evander alınırsa sol içe onu koyarsın sağ içe oliveira koyarsın. üçüncü orta sahasanı tempolu box to box oynayabilen yeri gelirse kesici özellikli birini alır koyarsın.

    amine harit ile evander çok farklı profiller. biri 10 numara biri 8 numaradır. harit ve evander isimlerini aynı anda alabilirsin. harit-oliveira-x orta sahası kurarsın, evanderi hem hariti hem de oliveirayı yedeklemesi için hamle oyuncusu yapabilirsin.

    eğer cicaldau performans kaybı yaşamasaydı ve kampta performansı beğenilseydi evander ismine gidilmezdi diye düşünüyorum.

    sevgili gazeteciler muhabirler lütfen evander haberi yaparken 10 numara diye paylaşmayın. adamın üzerindeki rolü farklılaştırıyorsunuz. kelimelerinizi brezilyalı 8 numara olarak haberinizin içine ekleyin.
App Store'dan indirin Google Play'den alın