resim
Léo Michel Joseph Claude Dubois
Takım:Galatasaray
Mevki:Sağ Bek
Yaş:29
Boy:1.78
Uyruk:Fransa
  • 141
    galatasaray'ın yeni sağ bek transferi. sözleşmesinde ayriyeten 1 milyon euro bonus ve olası sonra ki satışın karından %10 pay varmış. lyon taraftarları genel olarak ayrılmasından oldukça memnun ama biraz düşük bir meblağa gittiğini düşünüyorlar. reddit de ki lyon taraftarlarının değerlendirmelerine göre kendisi söyledikleri kadar kötü bir oyuncu değil ama komple bir bek olarak görmüyorlar. başlarda oldukça iyi başladığını ama sonra ki süreçte performansının çok düştüğünü söylüyorlar.

    oyun olarak hepsinin en çok üzerinde durduğu negatif noktalar kendisinin ortalarının kötü olduğu ve 90dk üst seviye götürecek kadar tempoya, kondisyona sahip olmadığı yönünde. hücuma zaman zaman destek veriyormuş ama pek kanat bek değilmiş. ileri çıktığı zaman bazı pozisyonlarda çok ağır kalıyormuş ve birebirlerde kötüymüş. lyon seviyesinde değil ama türkiye liginde tekrar kendini bulabilir diyorlar. ayağı fena değilmiş.

    tabi oyuncunun duygusal olduğunu ve bunun performansını çok etkilediğini de dile getiriyorlar. özellikle son bir yıldır takım kaptanı olup kötü performans göstermesi taraftarla arasını baya açmış ve atışmalar yaşanmış. lyon taraftarının kendisine karşı hoşnutsuzluğu da biraz bundan kaynaklanıyor. bizim belhanda mevzusu gibi yani.

    bu yorumları dikkate alıp almamak size kalmış tabi ki ama benim anladığım kadarıyla kendisi linnes'in bir tık daha iyisi gibi. o yüzden beklentileri doğru ayarlamalıyız diye düşünüyorum. kendisinden eboue gibi kanat bek performansı ya da mariano gibi oyun kurucu, hücumcu bir bek performansı beklemek haksızlık olabilir. oturmuş bir takım şablonunda türkiye liginde iyi performans gösterebilir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın