• 195
    fenerbahçelidir, ki bu tanım yeterlidir.

    başarı fenerbahçeli için galatasarayı geçmeye çalışmak, geçemeyeceğini anlayınca şerefsizce bok atmak, yeterli çamuru atamayınca tasmasını koparmış kuduz it gibi sağa sola saldırmaktır.

    bu şahsiyet de bu başarı planının bir parçasıdır.

    fenerbahçelilik sene başında haddinden büyük laflar edip hiç bir bok yapamayacağını anlayınca hakemlerin, federasyonun, tahkim kurulunun arkasına gizlenip kendi taraftarına şirin görünmeye çalışmaktır.

    fenerbahçelilik her alanda kendisini geçmiş ezeli rakibinin gölgesinde eziklikten kudurmaktır. o kadar ezilir ki, bu eziklik ona şampiyonlar liginde ilkleri yaşadığını düşündürür, basın toplantısında söyletir.

    fenerbahçelilik körlüktür. göz göre göre emre belözoğlu haftalardır 6 kırmızı kart görmesi gerekirken, bunu kendinin de bilerek hakeme göstermediği kart için sarılıp öperken 1 sarı kartla devam ettiğini görmemek, üstüne ezeli rakibin maçlarında sadece ama sadece rakip aleyhine yapılan hataları görmektir.

    fenerbahçelilik meriç tunca gibi, ercan saatçi gibi adamları okuyup ''evet aynen öyle'' demektir.

    önemli not: burda benim anlattığım ve örneklediğim fenerbahçelilik meriç tuncanın yaşadığı ve anlattığı fenerbahçeliliktir. o renge gönül vermiş insanlara değildir lafım. ha, meriç tunca gibi düşünenler ise son derece üstlerine alınabilirler.
App Store'dan indirin Google Play'den alın