resim
Marko Arnautović
Takım:Inter
Mevki:Santrfor
Yaş:35
Boy:1.90
Uyruk:Avusturya
  • 79
    mesele bence yaşı olmaması gereken avusturyalı golcü. çok ezbere yorumlar yapılıyor. bugün türkiye'ye getirebileceğiniz seviyede olan bütün 25-30 yaş arası forvetleri düşünün. son örnek zaten bizim aldığımız seferovic. o isimlerin hepsini sırtına koyup sahayı turlar. fiziğinin kesinlikle yaşıyla alakası yok gayet güçlü ve sağlam bir oyuncu ancak bu transfere ne kadar gerek var o tartışılır.

    çift forvet mi oynarız bilmiyorum ancak tek forvet oynarsak sadece lig ve kupa olan sezonda arnautovic seferovic gomis derken gereksiz derecede dolu bir rotasyon olur. böyle rotasyonun zararlı yanı sürekli diğer forveti denemektir. biri çıkıp gol atamazsa diğerini al sonra diğerini sonra diğerini derken hiçbiri form tutamaz. bunu diagne halil mostafa zamanı yeterince deneyimlemiştik. o nedenle işin bu yanına temkinli bakıyorum.

    bu transferin olmasını isterim. tam bu lige uygun ayıboğan bir forvet. zaten yarın öbür gün bize değil de rakiplere giderse kıymeti daha çok anlaşılacaktır. o nedenle lütfen muhtemelen pek izlemediğiniz bu adamın yaşıyla ilgili ön yargılı olmayın. çok net bir şekilde söylüyorum bu ligde güncel şekilde oynayan bütün forvetlerden fiziki olarak üstün bir isimdir kendisi.
App Store'dan indirin Google Play'den alın