resim
Hamza Yiğit Akman
Takım:-
Mevki:Merkez Orta Saha
Yaş:19
Boy:1.78
Uyruk:Türkiye
  • 197
    hazırlık maçlarında gösterdiği performansla büyük umutlandıran genç yeteneğimizdir.

    ancak kerem aktürkoğlu başakşehir örneğinden yola çıkarsak en büyük şansının yeteneğinden çok babası olduğunu düşünüyorum. şöyle ki; eğer babası ayhan akman olmasaydı bu hazırlık kampında bu süreleri alabilmesine imkan yoktu. bu söylediklerim kesinlikle kendisinin yeteneklerine gölge düşürmek veya babası sayesinde oynuyor yeteneksiz demek değil yanlış anlaşılmak istemem. demek istediğim bu durum maalesef tüm gençlere verilmesi gereken fırsatların istisnai durumlar haricinde ancak tanıdık, menajer veya eski topçu gibi hatır gönül ilişkileri neticesinde verildiğini bizlere göstermektedir.

    mesela eren aydın kötü bir topçu mu veya yeteneksiz mi? en azından dün oynanan hazırlık maçında forma giymesi gerekmez miydi? ama maalesef ne dün ne de diğer hazırlık maçlarımızda hiç forma giymedi.

    kısacası kendisi bence babasının ağırlığı sayesinde kerem'in maruz kaldığı takım arkadaşları tarafından yapılan kötü muameleye maruz kalmadan bir yandan da hak ettiği gibi sonradan girerek de olsa takımda kendine yer bularak gelişimine devam ediyor. umarım hem kendisi hem de eren aydın gibi gençlerimiz de hak ettikleri formayı bulmaya ve gelişmeye devam ederler.
App Store'dan indirin Google Play'den alın