resim
Hamza Yiğit Akman
Takım:-
Mevki:Merkez Orta Saha
Yaş:19
Boy:1.78
Uyruk:Türkiye
  • 190
    oldukça heyecan verici bir oyuncu. yakın dönemden örnek verirsek en az yunus akgün'ün ilk çıktığı zamanki kadar net potansiyel gösteriyor. kumaşının kalitesi yakında avrupa kulüplerine kapımızı çaldıracaktır.

    oyunundan bir kaç şey törpülemesi ve bir kaç şeyi geliştirmesi gerekiyor. ayrıca fiziksel olarak da süper lig'i kaldırabileceğini düşünmüyorum. ancak fenerin arda güler için yaptığı gibi kadro onun hatalarını telafi edecek adamlar ile kurulduğunda oynayabilir, oynamalı da! şunu belirtmem lazım ki hamza, elimizden kaçan bartuğ'dan daha hazır bir oyuncu değil.

    ben çok umutluyum kendisinden ve potansiyelinden. ancak taraftarımıza yalvarıyorum, takımdaki en ufak gerilemede bu çocuk superman'miş gibi davranıp "hamza nerede", "hamza oynasa daha iyi olurdu" ve "hamza onlar kadar oynayamıyorsa kapatalım alt yapıyı" gibi sözler söylemeyin. yarardan çok zararı oluyor.

    bu arada mevcut alt yapımızdan üst yapıya geçmesi en ihtimal 3. kişidir hamza. ilki emin bayram ikincisi ali turap olduğunu düşünüyorum. bu oyuncular oyun olarak da fizik olarak da hamza'nın şimdilik önünde görünüyor.
App Store'dan indirin Google Play'den alın